Leverans av diesel

– ved å bestille diesel av oss, så polerer vi dieselen, slik at den imøtekommer motorprodusentens krav til ISO4406 inn på dine tanker – og du slipper å få levert vann, partikler og mikrober (dieseldyr)

– ved et motorhavari så er det første som sjekkes, hvorvidt kvaliteten på dieselen imøtekommer motorfabrikantens krav.

Leverans av diesel

Våra kunder har efterfrågat diesel som uppfyller motortillverkarnas krav enligt ISO 4406, vilket inte kunnat garanteras av deras tidigare leverantörer. Genom att säkerställa dieselns kvalitet kan garantier och reklamationsrätt för dina maskiner sammankopplande med dieseltankarna upprätthållas.

Diesel som du beställt till din anläggning levereras oftast av tankbilar som inte kan säkerställa kvaliteten på det de levererar. Det betyder att du kan ta emot diesel till din anläggning som har vatten, partiklar och mikrober.

Den tjänst som levereras är i enlighet med motortillverkarnas krav. Det betyder att vi levererar diesel som beskrivs i ISO4406, något som ingen annan i Sverige kan leverera. Sättet vi löser detta på är att vi rengör dieseln innan dina tankar blir tankade. Det betyder att dieseln vi levererar är garanterat ren, och bättre än minimikraven i EN590.

Därför bör du välja att beställa diesel från oss, eftersom garantier och garantiansvar frånsägs från motortillverkarna, om dieseln du använder inte är enligt ISO4406. En tjänst ingen annan än vi på Fuel-service kan leverera.

NS-EN590 ISO 4406

Vi leverer diesel ihht kravene fra motorprodusentene – i mindre og større mengder. Hver leveranse kan bestå av opptil 40.000 liter – denne poleres på stedet ved fylling av dine tanker.

Vår dieselrensemaskiner, er unike.

Vi i Fuel-service as er utviklere av dieselrensemaskiner. Vi er i dag fremst i verden på teknologien for rens av diesel, og er støttet av forskningsrådet. Hittil er ingen lengre fremme enn oss. Vi har kunnskapen, vi har teknologien, vi har erfaringen.

Meny
Genom att acceptera cookies samtycker du till lagring av cookies på din enhet för at förbättra navigering på webbplatsen samt analysera webbplatsens användning.
Acceptera