Konvertering till biodiesel

– at ved overgang til biodiesel så må tankene tømmes og rengjøres først.

Konvertering till biodiesel

Flera av våra kunder väljer bort den traditionella fossila dieseln till biodiesel. Detta för att möta både egna och kunders krav. När man byter till biodiesel finns det flera faktorer som måste kontrolleras noggrant, och verifieras av exempelvis motortillverkaren. Flera motortillverkare accepterar övergången med förbehållet att tankar som innehållit diesel ska tömmas och tankrengöring ska utföras innan biodiesel fylls på i dessa. Anledningen är att biodiesel i blandning med diesel kan leda till en massa som täpper igen rör och röranslutningar relativt snabbt efter blandning. Vid konvertering krävs tätare prover och periodisk dieselpolering för att undvika förorenad diesel. Biodieseln är mer hygroskopisk och absorberar då mer fukt än den traditionella fossila dieseln.

Funderar du på att byta till biodiesel – kontakta oss, så hjälper vi dig att gå till en mer miljövänlig verksamhet.

Våre dieselrensemaskiner, er unike.

Vi i Fuel-service as er utviklere av dieselrensemaskiner. Vi er i dag fremst i verden på teknologien for rens av diesel, og er støttet av forskningsrådet. Hittil er ingen lengre fremme enn oss. Vi har kunnskapen, vi har teknologien, vi har erfaringen.

Meny
Translate »
Genom att acceptera cookies samtycker du till lagring av cookies på din enhet för at förbättra navigering på webbplatsen samt analysera webbplatsens användning.
Acceptera