Tankrengöring

-at tankrens er et resultat som en må regne med, når dieselpolering ikke utføres periodisk.

Vad är tankrengöring?

Vid tankrengöring tömmer vi tanken på dieseln, därefter går vi in i tanken eller rengör från öppningen. Detta beror på åtkomst och storleken på tanken. Vid tankrengöring sugs bränslet upp i en tankbil beroende på volym och efter tankrengöringen filtrerar vi bränslet från tankbilen tillbaka till din tank för att säkerställa att bränslet är fritt från partiklar, vatten och mikrober.

Om du inte filtrerar dieseln kommer du att fylla på infekterad och förorenad diesel tillbaka till en rengjord tank. Därför är det viktigt att få dieseln rengjord vid retur till tanken. Deponi är ingen lösning för någon, varken miljömässigt eller ekonomiskt.

Dieseltankar som inte periodvis genomgår dieselpolering kommer så småningom att bygga upp så mycket föroreningar i form av vatten, partiklar och mikrober att det krävs en tankrengöring för att inte påverka motorn.

En tankrengöring börjar med att kontrollera åtkomst till tanken. Ett prov tas sedan från tanken för att kontrollera om dieseln är förorenad. I många fall talar testet för sig självt om det finns behov av tankrengöring. I andra fall levereras provet till laboratoriet.

Här lyfts manluckan av

Tanken töms innan den rengörs invändigt, ingen diesel går till spillo.

Dieseln filtreras via filteraggregatet tillbaka till tanken. Fri från vatten, partiklar och mikrober.

Bildene over viser et anlegg, hvor det hadde fra bygging blitt gjort store prosjekteringsfeil, og mye måtte graves opp. Vi gjorde en tankrens der, med rens av drivstoffet på retur.

Våra filteraggregat är unika

Vi på Fuel-service utvecklar våra egna filteraggregat, vi är världsledande inom detta. Vi har kunskapen, tekniken och erfarenheten.

Meny
Translate »
Genom att acceptera cookies samtycker du till lagring av cookies på din enhet för at förbättra navigering på webbplatsen samt analysera webbplatsens användning.
Acceptera