Tankrengöring

-at tankrens er et resultat som en må regne med, når dieselpolering ikke utføres periodisk.

Vad är tankrengöring?

Vid tankrengöring tömmer vi tanken på dieseln, därefter går vi in i tanken eller rengör från öppningen. Detta beror på åtkomst och storleken på tanken. Vid tankrengöring sugs bränslet upp i en tankbil beroende på volym och efter tankrengöringen filtrerar vi bränslet från tankbilen tillbaka till din tank för att säkerställa att bränslet är fritt från partiklar, vatten och mikrober.

Om du inte filtrerar dieseln kommer du att fylla på infekterad och förorenad diesel tillbaka till en rengjord tank. Därför är det viktigt att få dieseln rengjord vid retur till tanken. Deponi är ingen lösning för någon, varken miljömässigt eller ekonomiskt.

Dieseltankar som inte periodvis genomgår dieselpolering kommer så småningom att bygga upp så mycket föroreningar i form av vatten, partiklar och mikrober att det krävs en tankrengöring för att inte påverka motorn.

En tankrengöring börjar med att kontrollera åtkomst till tanken. Ett prov tas sedan från tanken för att kontrollera om dieseln är förorenad. I många fall talar testet för sig självt om det finns behov av tankrengöring. I andra fall levereras provet till laboratoriet.

Her løftes mannlokket av med tilhørende rør.

Tanken tømmes, før det renses innvendig, dieselen går ikke til spille.

Dieselen renses tilbake til tanken, fri for vann, emulgert vann, partikler og mikrober.

Bildene over viser et anlegg, hvor det hadde fra bygging blitt gjort store prosjekteringsfeil, og mye måtte graves opp. Vi gjorde en tankrens der, med rens av drivstoffet på retur.

Våre dieselrensemaskiner, er unike.

Vi i Fuel-service as er utviklere av dieselrensemaskiner. Vi er i dag fremst i verden på teknologien for rens av diesel, og er støttet av forskningsrådet. Hittil er ingen lengre fremme enn oss. Vi har kunnskapen, vi har teknologien, vi har erfaringen.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter